Σεμινάριo Πιστοποίησης Επαγγελματιών στo Bασικό Πρόγραμμα Cygnet για γονείς (Cygnet for Parents: Core Programme) στις 3-4 Μαρτίου 2018


Διεξαγωγή: 3/3/2018 και 4/3/2018

Διάρκεια: 2 ημέρες (12,5 ώρες)

 • 1η ημέρα (09:30-16:45)
 • 2η ημέρα (09:30-14:45)

Φορέας: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Ε.ΨΥ.ΜΕ. «Κατάρτι»

Τόπος: Μ. Μπότσαρη 33, 3ος όροφος, 18648, Δραπετσώνα Πειραιάς

Εκπαιδευόμενοι: 15 έως 19 άτομα

Εκπαιδευτική ομάδα: Σταθοπούλου Μάρω, Παιδοψυχίατρος, Γρηγοράκη Σμαράγδα, Ψυχολόγος-Ειδική Παιδαγωγός, Ρωμανού Όλγα, Ψυχοπαιδαγωγός, Μίχου Αγγελική, Ψυχολόγος-Ειδική Παιδαγωγός, Αυγερινού Έλενα, Εκπαιδευτικός, Ιωαννίδη Μαίρη, Ψυχολόγος

Εκπαιδευτές Σεμιναρίου: Σταθοπούλου Μάρω, Γρηγοράκη Σμαράγδα

Κόστος: 180 ευρώ

 • 200 ευρώ ( σε περίπτωση συνδυαστικής παρακολούθησης και πιστοποίησης επαγγελματιών στο πρόγραμμα Cygnet για γονείς : Yποστήριξη Αδελφών (Cygnet: for parents : Supporting Siblings )

 

Παρέχονται:

 • Ολο το υλικό του Βασικού Προγράμματος Cygnet για γονείς  και οι διαφάνειες παρουσίασης μεταφρασμένα στα Ελληνικά σε ψηφιακή μορφή.
 • Βεβαίωση Παρακολούθησης από το ΚΔΒΜ της Ε.ΨΥ.ΜΕ «Κατάρτι» καθώς και Βεβαίωση Επάρκειας στην Εφαρμογή του Προγράμματος κατόπιν σύντομης παρουσίασης από κάθε εκπαιδευόμενο.
 • Kαφές και ελαφρύ γεύμα

Info: το Πρόγραμμα εφαρμόζεται από δύο επαγγελματίες εκπαιδευμένους σε  αυτό και, επομένως, απαιτείται να δηλώσετε στην αίτησή σας με ποιον άλλον υποψήφιο εκπαιδευόμενο ή ήδη εκπαιδευμένο στο Πρόγραμμα Cygnet επαγγελματία σκοπεύετε να το εφαρμόσετε.

Περιεχόμενο Σεμιναρίου & Προϋποθέσεις Συμμετοχής: εδώ

Υπεύθυνη Σεμιναρίου – Πληροφορίες: κ. Δήμητρα Σταμούλη stamouli@katarti.gr
Τηλέφωνο: 210 4328281

Αίτηση Εγγραφής έως: 16/2/2018  στη φόρμα αίτησης που ακολουθεί.

 


Τρόπος Πληρωμής

 1. Συμπληρώνετε ηλεκτρονικά την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην οποία δηλώνετε τον συνεκπαιδευόμενό σας και επισυνάπτετε το βιογραφικό σας. Την ίδια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσει και ο συνεκπαιδευόμενός σας. Μετά την αξιολόγηση της αίτησής σας θα ενημερωθείτε από την γραμματεία για τη συμμετοχή σας ή όχι στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
 2. Εφόσον ενημερωθείτε από τη γραμματεία για την συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, καταθέτετε στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, εντός 2 εργάσιμων ημερών κατ΄ ελάχιστον το ποσό των 60€ προκειμένου να προεγγραφείτε.
 3. Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας πρέπει να γίνει ολική αποπληρωμή του ποσού, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την πληρωμή της προκαταβολής, είτε εφάπαξ, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, σε δόσεις που δε μπορούν να υπερβαίνουν τις δύο, αφού προηγηθεί συνεννόηση με τη Γραμματεία.
 4. Ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο θα γίνεται η κατάθεση χρημάτων είναι ο παρακάτω:
  • Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού: 50 2803 3016 051
  • IBAN: GR18 0172 0280 0050 2803 3016 051
  • Δικαιούχος: Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών
 5.  Στο καταθετήριο θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του συμμετέχοντα και απαραίτητα να γίνει αποστολή ευκρινούς αντιγράφου του με e-mail στη διεύθυνση stamouli@katarti.gr
 6. Για εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία.

 

Προσοχή: Στην περίπτωση που δεν ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφεται, τότε η θέση δεν κατοχυρώνεται ή οριστικοποιείται και ως εκ τούτου δύναται να καλυφθεί από άλλο συμμετέχοντα.

 


Αίτηση Συμμετοχής

Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί.

 


 

Άλλα σεμινάρια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν: