Σεμινάριο Πιστοποίησης Επαγγελματιών στo Πρόγραμμα Cygnet για γονείς: Yποστήριξη Αδελφών (Cygnet for Parents : Supporting Siblings ) στις 20 Μαΐου 2018


Διεξαγωγή: 20/5/2018

Διάρκεια: 2,5 ώρες (15:00-17:30)

Φορέας: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Ε.ΨΥ.ΜΕ. «Κατάρτι»

Τόπος: Μ. Μπότσαρη 33, 3ος όροφος, 18648, Δραπετσώνα Πειραιάς

Εκπαιδευόμενοι: Περιορισμένος αριθμός

Εκπαιδευτική ομάδα: Σταθοπούλου Μάρω, Παιδοψυχίατρος, Γρηγοράκη Σμαράγδα, Ψυχολόγος-Ειδική Παιδαγωγός, Ρωμανού Όλγα, Ψυχοπαιδαγωγός, Μίχου Αγγελική, Ψυχολόγος-Ειδική Παιδαγωγός, Αυγερινού Έλενα, Εκπαιδευτικός, Ιωαννίδη Μαίρη, Ψυχολόγος

Οι εκπαιδευτές του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν σύντομα

Κόστος: 40 ευρώ

 • σε περίπτωση συνδυαστικής παρακολούθησης και του Βασικού Προγράμματος Cygnet για γονείς (Cygnet for parents: Core Programme) συνολικό κόστος 200 ευρώ

Παρέχονται:

 • Όλο το υλικό της ενότητας Cygnet για γονείς: Υποστήριξη Αδελφών και διαφάνειες παρουσίασης μεταφρασμένα στα Ελληνικά σε ψηφιακή μορφή.
 • Βεβαίωση Παρακολούθησης από το ΚΔΒΜ Ε.ΨΥ.ΜΕ Κατάρτι καθώς και Βεβαίωση Επάρκειας στην Εφαρμογή του Προγράμματος κατόπιν σύντομης παρουσίασης από κάθε εκπαιδευόμενο.

Info: Την ενότητα αυτή μπορούν να παρακολουθήσουν οι επαγγελματίες που έχουν ολοκληρώσει το Βασικό Πρόγράμμα Cygnet για γονείς.

Περιεχόμενο Σεμιναρίου & Προϋποθέσεις Συμμετοχής: εδώ

Υπεύθυνη Σεμιναρίου – Πληροφορίες: κ. Δήμητρα Σταμούλη  stamouli@katarti.gr
Τηλέφωνο: 210 4328281

Αίτηση Εγγραφής έως: 27/4/2018   στη φόρμα αίτησης που ακολουθεί.

 


Τρόπος Πληρωμής

 1. Συμπληρώνετε ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής.
 2. Καταθέτετε στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής το ποσό των 40€ προκειμένου να εγγραφείτε. Εάν παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνδυαστικά με το Core program, καταθέτετε στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, εντός 2 εργάσιμων ημερών κατ΄ ελάχιστον το ποσό των 70€ προκειμένου να προεγγραφείτε.
 3. Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στην περίπτωση της συνδυαστικής παρακολούθησης, πρέπει να γίνει ολική αποπληρωμή του ποσού, εντός  5 εργάσιμων ημερών από την πληρωμή της προκαταβολής, είτε εφάπαξ, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, σε δόσεις που δε μπορούν να υπερβαίνουν τις δύο, αφού προηγηθεί συνεννόηση με τη Γραμματεία.
 4. Ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο θα γίνεται η κατάθεση χρημάτων είναι ο παρακάτω:
  • Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού: 50 2803 3016 051
  • IBAN: GR18 0172 0280 0050 2803 3016 051
  • Δικαιούχος: Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών
 5.  Στο καταθετήριο θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του συμμετέχοντα και απαραίτητα να γίνει αποστολή ευκρινούς αντιγράφου του με e-mail στη διεύθυνση stamouli@katarti.gr
 6. Για εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία.

 

Προσοχή: Στην περίπτωση που δεν ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφεται, τότε η θέση δεν κατοχυρώνεται ή οριστικοποιείται και ως εκ τούτου δύναται να καλυφθεί από άλλο συμμετέχοντα.

 


Αίτηση Συμμετοχής

Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί.

 


 

Άλλα σεμινάρια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν: